Móda: Česká značka ANTORINI po boku nejvlivnějších návrhářů

Móda: Světově uznávaný magazín RUNWAY MAGAZINE, zaměřený na nejluxusnější módní segment, zařadil po bok nejvlivnějších návrhářů českou luxusní značku ANTORINI. Magazín, se svým jedním milionem čtenářů měsíčně, patří mezi nejluxusnější na světě.

ANTORINI se stala první českou značkou, jejíž jméno se dostalo do takto prestižního magazínu. 

MódaRUNWAY MAGAZINE ® 

Karl LagerfeldKarl Lagerfeld / RUNWAY MAGAZINE ® 

RUNWAY MAGAZINE je neodmyslitelně spjatý se jmény jako je Meryl Streep, Mila Jovovich, Claudia Cardinale, Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier, Jeremy Scott, Philipp Plein, Domenico Dolce, Stefano Gabbana a mnoho dalších hvězd, které jej podporovaly.

Oficiální stránky ANTORINI: www.antorini.cz / www.antorini.com

Stránky RUNWAY MAGAZINE: https://runwaymagazines.com

Fotografie k této zprávě jsou poskytnuté mediální skupinou RUNWAY MAGAZINE ® s laskavým souhlasem se zveřejněním.

Zdroj: ČTK

Už víte, jaké vánoční dárky darujete letošní Vánoce pod stromeček? Pokud ještě hledáte inspiraci, nahlédněte do našich tipy na vánoční dárky.

Přečtěte si také: Módní doplňky ANTORINI v prestižním módním magazínu VOGUE.

Móda

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.