Elegantní pánská móda Dapper Style

Dapper Style už dávno není doménou pouze týdnů módy, ať už sledujete Milan Fashion Week, New York Fashion Week nebo dokonce Dubai Modest Fashion Week. Módní eleganci si oblíbili muži po celém světě, je odrazem smyslu pro proporce, barevnou sladěnost, kvalitu a především výsledné snahy prezentovat se co „nejúspěšněji“.

V jistém slova smyslu se jedná o styl, ve kterém je velmi důležité, zda se přibližujete svým outfitem dokonalosti. Pravidla, jak této dokonalosti dosáhnout, nejsou přísně daná a záleží na kreativitě každého, jak originálně ji dokáže promítnout do svého outfitu. Dapper Style je o eleganci, umožňuje ale volnost ve volbě barev a módních doplňků.

Elegantní pánská módaDavidson Dorcelus s kravatou ANTORINI

Móda úspěšných elegantních gentlemanů

Oblékáte-li se v souladu s Dapper Style, pak z vás vyzařuje sebevědomí, elegance a aura úspěšného muže. Ve svém okolí budíte obdiv a přirozeně se stáváte vzorem.

Jedním z takto elegantně oblečených mužů je i Davidson Dorcelus z New Jersey (USA), kterému velmi děkujeme za poskytnutí rozhovoru.

"Věděl jsem od první chvíle, že tohle je můj životní styl."

Jaký je Váš vztah k módě? Jaký styl a barevné kombinace jsou Vám nejbližší?

Pánská móda v mé rodině vždy hrála významnou roli. Vzhledem k tomu, že můj otec a nejstarší bratr byli krejčí. Důležitý průlom pro mě ale nastal až během plesové sezóny na střední škole. Do té doby jsem nekladl přílišný důraz na dobré oblékání. Pocit, který jsem pocítil, když jsem oblékal své první smokingy, byl nezapomenutelný. Věděl jsem od první chvíle, že tohle je můj životní styl. Mým cílem je kombinování různých stylů a možnost být součástí módy.

Jaké materiály máte nejraději?

V horkých dnech miluji lněné oblečení. Nejenže mi dovoluje vypadat elegantně, ale také mi dává pocit pohodlí a svobody.

Jaká část oblečení je podle Vás nejvíce podceňována? Na co by si podle Vás měl dobře oblečený muž dávat největší pozor?

Dobře oblečený muž by se vždy měl nejvíce soustředit na svou obuv. Dobře zvolená obuv dokáže pozvednout jakýkoli outfit.

Jaký je Váš sen a jaké máte životní cíle?

Mým snem je pomáhat lidem znovu získat jejich sebevědomí díky vylepšení jejich stylu. Být módním stylistou je pro mě životní cíl.

"Kvalita této kravaty je nad rámec všeho, co jsem očekával. Tkanina je tak dokonalá, že nemusím myslet na to, jaký uzel by pro ni byl nejlepší. Jednoduše vypadá dokonale s jakýmkoli uzlem."

Pánská módaDavidson Dorcelus s kravatou ANTORINI

Vidím, že na sobě máte kravatu ANTORINI, jaké doplňky této značky Vás nejvíce oslovily?

Mojí odpovědí je sama kravata ANTORINI. Kvalita této pánské kravaty je nad rámec všeho, co jsem očekával. Tkanina je tak dokonalá, že nemusím myslet na to, jaký uzel by pro ni byl nejlepší. Jednoduše vypadá dokonale s jakýmkoli uzlem.

Je vidět, že si dáváte na svém vzhledu velmi záležet. Mohl byste nám přiblížit, co nejvíce na ANTORINI oceňujete?

Rozbalit svůj první balíček od ANTORINI byl úžasný zážitek. Vše bylo tak dokonale zabalené, že jsem hned věděl, že lidem v ANTORINI na zákaznících velmi záleží. A to právě na ANTORINI nejvíce oceňuji.

Luxusní kravatyLuxusní kravata ANTORINI

Sledujete svět pánské módy? Jací módní návrháři jsou Vám nejbližší?

Miluji klasiku. Oslovuje mě klasický elegantní styl, ale nemám vyhraněnou módní značku, které bych se trvale držel.

Chystáte se v nejbližší době na nějakou významnou módní událost jako je například Pitti Uomo nebo jinou?

Ne, nechystám. Pro mě je každý den módní událostí.

Rádi bychom Vám poděkovali za Váš čas a budeme se těšit na další fotografie Vašich elegantních outfitů.

Čtěte dále a objevte tipy na vánoční dárky 2022.

 

Pánská móda

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.