PÁNSKÁ ELEGANTNÍ PENĚŽENKA V MODRÉ BARVĚ

Přinášíme vám ty nejstylovější a nejžádanější peněženky od značky Antorini pro rok 2022. Představíme vám modely vyrobené ručně v nejvyšší kvalitě u nás v Evropě - především v Itálii. Ruční výroba peněženek z kůže má v italské Neapoli dlouhou tradici, která se předává z generace na generaci a díky mistrovské práci přináší opravdové klenoty mezi pánskými peněženkami.

RUČNÍ VÝROBA ELEGANTNÍCH PÁNSKÝCH DOPLŇKŮ A PENĚŽENEK

Zakládáte svůj styl na klasické pánské eleganci? Pánské peněženky jsou tím nejlepším z dílen našich mistrů. Jedná se o skutečný meisterstück. Precizní ruční práce spolu s kvalitní italskou telecí kůží vdechuje peněženkám jedinečnou krásu a eleganci. Krása špičkové práce je umocněna jedinečným pocitem z kvalitní usně.

V nové exkluzivní kolekci najdete pánské kožené peněženky různých tvarů, barev a povrchové úpravy. Mezi nejžádanější patří úzké slim pánské kožené peněženky, které díky mistrovskému zpracování dosahují mimořádné kvality. Díky svému úzkému provedení jsou vyhledávanými peněženkami. Už víte, jakou peněženku si vyberete? Pokud ještě váháte, nechte se inspirovat žebříčkem nejprodávanějších pánských peněženek.

 

pánské italské peněženky z kůže, meisterstück

 

Všimněte si precizního šití a perfektního zpracování každého detailu peněženky.

DOPORUČUJEME: PÁNSKÁ PENĚŽENKA - ELEGANCE V MODRÉ BARVĚ

Kůže je přírodní materiál a právě v dnešní době plné levných plastů je dobré dávat přednost vysoce kvalitnímu přírodnímu materiálu a evropské výrobě. Všechny naše kůže jsou navíc šetrně barvené a mají původ v prestižních koželužnách v Itálii, Francii nebo Německu. Peněženky Naples nesou označení Made in Italy a jsou vyrobené v italském městě Neapol.

Pánská slim kožená náprsní peněženka ANTORINI Naples je tím nejlepším z dílen našich italských mistrů. Precizní ruční práce spolu s kvalitní italskou telecí kůží vdechuje této peněžence jedinečnou krásu a eleganci. Krása špičkové práce je umocněna jedinečným pocitem z kvalitní kůže. 

 

pánská peněženka meisterstück

 

Peněženka obsahuje: 

  • jedno hlavní oddělení na bankovky 
  • deset přihrádek na kreditní karty či vizitky 
  • dvě boční kapsy pod přihrádkami na vizitky; 
  • do peněženky lze umístit český občanský průkaz,
  • peněženka je vhodná pro všechny běžné bankovky včetně CZK, USD, EUR a GBP.

  • Rozměry: 11 x 9,5 x 1 cm 
    Materiál: telecí kůže 

    Tmavě modrá barva je elegantní a hodí se jak pro zimní, tak letní měsíce. Dodává peněžence charisma a výborně se hodí pro businessmany, kteří rádi nosí tmavě modré obleky nebo saka.

    Díky reprezentativnímu dárkovému balení může být tato peněženka také vhodným dárkem, přečtěte si další tipy na dárky pro muže. Budete-li vybírat dárek pro muže, neváhejte nahlédnout také do kategorií pánské aktovky, kravaty, manžetové knoflíčky nebo šály pro muže.

    Pánská kožená peněženka

     

     

    Přidat komentář

    Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.