Elegantní a luxusní dárky v kteroukoliv roční dobu

Zaměřeno na: Výběr luxusního dárku pro muže či ženu

Během roku se objevuje mnoho příležitostí, kdy myslíme na své blízké, vybíráme dárek k narozeninám, k jubileu, svatbě, úspěchu v pracovní oblasti či v rámci jiné příležitosti. V takových situacích hledáme něco speciálního, mimořádného, dárek, který udělá obdarovanému nejen radost, ale také mu vydrží po mnoho let.

Víme, jak je mnohdy obtížné vybrat ten pravý dárek. Připravili jsme proto pro Vás tipy na luxusní dárky, které Vám usnadní rozhodování.
Dárky jsou dodávány v luxusním dárkovém balení.

A jaké byly nejprodávanější dárky v prvním čtvrtletí roku 2022? Zde je žebříček.

LUXUSNÍ DÁRKY



Luxusní dárky

ELEGANTNÍ DÁRKY Z NEJNOVĚJŠÍ KOLEKCE

Nejprodávanější dárky z nově představené kolekce luxusní dámský šátek

LUXUSNÍ ŠÁTEK ANTORINI ESSENCE ROSA PARADISO

Hedvábný šátek ANTORINI Essence Rosa Paradiso si zakládá na eleganci, kráse, jemnosti a kombinaci letních barev a květů.  

Nejkvalitnější hedvábí  a výroba v italském Comu jsou pak zárukou kvality a dokonalého prožitku. 

Šátek dodáváme dárkově balený. 

Materiál: 100% hedvábí 
Rozměr: 90 x 90 cm 

designové doplňky do bytu

DESIGNOVÉ DOPLŇKY DO BYTU

Nejnovější kolekce Home Decor, krásné dárky a doplňky do bytu, domácích kanceláří a reprezentativních prostor.

pánské aktovky

PÁNSKÉ KOŽENÉ AKTOVKY

Hledáte pánskou aktovku? Klasická kolekce vysoce kvalitních pánských aktovek ANTORINI patří neodmyslitelně k pánským doplňkům vrcholových manažerů a významných osobností. Aktovky citlivě spojují typickou neapolskou nenucenou eleganci, vzdušnost a praktičnost s prvky nadčasové italské módy. 
Luxusní provedení a výběr materiálů zanechává jedinečný dojem a pocit jedinečnosti i komfortu. Kolekce je příkladem prvotřídní ruční práce italských mistrů.

Pánské značkové aktovky dodáváme dárkově balené.

kožené peněženky

Nakupujte novou kolekci kožených pánských peněženek Antorini! Připravili jsme pro Vás výjimečnou kolekci, ve které najdete designové peněženky ručně vyrobené z nejkvalitnějších kůží.

Hledáte kožené peněženky? V nejnovější kolekci najdete peněženky s mincovníkem, bez mincovníku, úzké slim peněženky i velmi malé peněženky na karty.

Ukládejte své karty a hotovost stylově, objevte kožené peněženky od ANTORINI. Vaše kreditní karty, debetní karty, bankovky i mince najdou v naší kožené peněžence přesně své místo. Peněženky pro vás navrhuje tým talentovaných návrhářů a vyrábějí mistři svého řemesla. Díky tomu každá peněženka vyniká mimořádně kvalitním zpracováním a je vyrobená výhradně z nejkvalitnější přírodní kůže.
elegantní dámské kabelky

Luxusní bílá kabelka ANTORINI Chantal představuje ztělesnění rafinovanosti, luxusu a ryzího sebevědomí. Nechte se okouzlit dokonalými křivkami, perfektními proporcemi a čistými liniemi této překrásné kabelky. Špičkové luxusní provedení a dech beroucí kouzlo předurčují luxusní kabelku Chantal k dokonalému sladění pro denní i večerní nošení či jako společník vašeho business dne. 

Kabelka je ručně vyrobená z nejkvalitnějších italských kůží tradičními rukodělnými postupy. Boční a středové linie jsou zvýrazněné pravou hadí kůží. Ostré linie doplněné o luxusní masivní zámek podtrhují výjimečný dojem, jenž nenechá nikoho na pochybách o jeho nositelce. Masivní zlatý zámek s logem ANTORINI je uzamykatelný.  

  • bílá kůže 
  • masivní zlatý zámek s logem ANTORINI 
  • zámek je uzamykatelný, součástí je klíček 
  • zlatý masivní řetízek 
  • posuvný řetízek je možné nosit přes rameno, v ruce nebo přes paži 
  • délka řetízku při nošení přes rameno: 50 cm; při nošení přes paži: 27 cm 
  • kabelka je zdobená pravou hadí kůží se zlatými ornamenty 
  • interiér kabelky je vykládán viskózou
  • jedna vnitřní postranní otevřená kapsa
  • velikost: 14 (výška) x 20 (šířka) x 6 cm
  • vyrobena v Itálii 

Kabelka je určená pro sebevědomé a atraktivní ženy, které se nechávají rády hýčkat luxusem a oceňují nadstandardní kvalitu.

Kabelku dodáváme v luxusním dárkovém balení.

Certifikovaná "Made in Italy" výroba.

šanony
Představujeme šanon s kroužkovou mechanikou určený pro umístění listů ve velikosti A4. Označení šanonu je možné změnit - pro jeho změnu nás, prosím, kontaktujte. 

Krásný ručně barvený šanon imituje historickou vázanou knihu. 
Šanon obsahuje klasickou dvoukroužkovou mechaniku. 

Šanon je vyrobený s nejvyšší pečlivostí tradiční ruční výrobou. 

Materiál: pryskyřice, papír 
Rozměr: 31 x 25 x 4 cm 

Ať už hledáte firemní dárky pro významné obchodní partnery či pro své zákazníky, náš tým vám pomůže najít ideální firemní dárek pro všechny příležitosti. Všechny dárky dodáváme v exkluzivních dárkových krabičkách ANTORINI. Získat všechny potřebné informace nebylo nikdy jednodušší. Kontaktujte přímo naše oddělení pro firemní zákazníky, kde vám člen našeho týmu rád pomůže.

 
dárky pro myslivce, les, příroda

Připravili jsme pro vás unikátní kolekci Antorini Nature, ve které najdete produkty z přírodních materiálů nejvyšší kvality.

Objevte spolu s námi sílu přírody, vůni lesa, harmonii slunce pronikajícího skrze stromy, jemnost mechu a radost z ticha. 

Peněženky vyráběné v ANTORINI jsou pouze z přírodních materiálů vysoké kvality. Šijeme je pro vás v Itálii a České republice. 

 

ELEGANTNÍ DESIGNOVÉ DÁRKY PRO MUŽE A PRO ŽENY


Luxusní dárky od ANTORINI patří k velmi oceňovanému způsobu, jak dát najevo svou úctu. Hledáte-li dárek pro zvláštní příležitost jako je výročí, svatba nebo dárek k narozeninám, zvolte výjimečný dárek, jehož hodnota přetrvá. Od úchvatných hedvábných šátků pro ženy až po elegantní pánské tašky pro muže u nás zakoupíte luxusní dárek výjimečné kvality.

Luxusní dárky pro muže  |  Luxusní manažerské dárky

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.