Dámské kožené peněženky

Luxusní značka ANTORINI představila novou kolekci dámských kožených peněženek ANTORINI Couture.

Nová řada luxusních dámských peněženek je dokonalým estetickým propojením současných trendů s jasně rozpoznatelnými prvky ikonických kolekcí. Luxusní must-have peněženky jsou vyrobené s láskou a precizností z nejkvalitnějších přírodních kůží.

Čisté linie a elegance doprovázená tou nejjemnější kůží a propracovanými stehy, které odkazují na rukodělnou zručnost řemeslníků ANTORINI, dávají pocítit skutečnou výjimečnost. Pokud vás nová exkluzivní kolekce zaujala, můžete vybírat z široké palety barev.

Dámské kožené peněženky

DÁMSKÁ KOŽENÁ PENĚŽENKA ANTORINI COUTURE, PRAVÁ HADÍ KŮŽE, GOLDIE

Dámská peněženka ANTORINI Couture je ručně vyrobená z úchvatné pravé hadí kůže.

Řemeslníci ANTORINI dali vzniknout mimořádné kolekci, která je ukázkou nejnáročnějšího řemeslného zpracování. Jako podšívky každé dámské peněženky byly vybrány překrásné luxusní italské moire látky. Jasné, svěží barvy s krásnými zářivými moire efekty jsou v dokonalé harmonii s interiérem každé peněženky.

Táhla pro zapínání peněženky byla vytvořena ve spolupráci s prestižním francouzským studiem. Táhlo vnitřního zipu je se zacvakávacím mechanismem. Peněženky jsou vybaveny švýcarskými zipy obsahující příměs zlata.

Podívejte se, jaké módní doplňky ANTORINI doporučuje prestižní módní magazín VOGUE >

Dámské kožené peněženky z nové kolekce

Kolekce Couture představuje eleganci, v níž se snoubí nadčasovost a aktuální módní trendy. Skrývá v sobě vyváženou kombinaci krásy a síly. 

Dámské kožené peněženky

Dámské peněženky ANTORINI Couture jsou nabité nespoutaností, krásou a elegancí. Dávají okusit smysl pro styl dokonalé ženy milující módu, eleganci a luxus.

Tyto peněženky mohou být také krásným vánočním dárkem. Prohlédněte si naše tipy na vánoční dárky pro muže a pro ženy.

 

Dámské peněženky

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.