Luxusní dámské peněženky 2023

Elegantní luxusní dámské peněženky: Výběr nejlepších luxusních peněženek z aktuální kolekce ANTORINI®. Luxusní doplněk pro okouzlující ženy.

Jakou peněženku vybrat, aby byla dokonalá a luxusní?

Také už jste mnohokrát přemýšleli, jakou peněženku si vybrat? Trh s dámskými peněženkami je obrovský a můžete vybírat z nepřeberných druhů. Co všechno se však skrývá za jednotlivými druhy? Kde jsou vyráběné a kde většina z nich kvůli svému nekvalitnímu materiálu a zpracování rychle končí? A jsou přesto tyto peněženky prezentovány jako značkové a luxusní? Již samotná otázka: "Kde byla peněženka vyrobená a z jakého materiálu?" je velmi důležitá a mnohé o dané peněžence i o jejím majiteli vypovídá. Jak se rozhodnout je pro mnoho lidí stále jasnější a dávají přednost přírodním materiálům před produkcí levného plastového odpadu. Koupí kvalitního výrobku dávají přednost kvalitě, která vydrží mnoho let, před nákupem mnoha levných výrobků, které pro svou nízkou kvalitu skončí na skládce mnohdy již po pár týdnech. 

dámské peněženky

Luxusní peněženky z přírodních materiálů

Pro nás v ANTORINI je kvalita a zodpovědnost vůči přírodě více než důležitá. Pro výrobu proto vyrábíme pouze kvalitní evropské přírodní kůže (nejčastěji francouzské a italské). Dáváme také přednost luxusním kůžím, které byly barvené novými postupy šetrnými vůči přírodě. Cítíme zodpovědnost za české a evropské zaměstnance. Přejeme si, aby jejich práce byla oceněná a podmínky, ve kterých pracují, byly důstojné a odpovídaly požadavkům moderního evropského člověka. Také proto upřednostňujeme výrobu v České republice a Itálii, odkud pocházejí všechny námi vyráběné peněženky
peněženky


Kožené peněženky plné luxusu, které vydrží mnoho let

Nejoblíbenější koženou dámskou peněženkou z naší aktuální kolekce je dozajista peněženka z kolekce Couture z pravé hadí kůže. Luxusní dámská kožená peněženka ANTORINI Couture je ručně vyrobená z úchvatné pravé hadí kůže. Řemeslníci ANTORINI dali vzniknout mimořádné kolekci, která je ukázkou nejnáročnějšího řemeslného zpracování. Jako podšívky každé dámské peněženky byly vybrány překrásné luxusní italské moire látky. Jasné, svěží barvy s krásnými zářivými moire efekty jsou v dokonalé harmonii s interiérem každé peněženky. Táhla pro zapínání peněženky byla vytvořena ve spolupráci s prestižním francouzským studiem. Táhlo vnitřního zipu je se zacvakávacím mechanismem. 

elegantní dámské peněženky
Tyto luxusní peněženky jsou vybaveny švýcarskými zipy obsahující příměs zlata. Kolekce Couture představuje eleganci, v níž se snoubí nadčasovost a aktuální trendy. Skrývá v sobě vyváženou kombinaci krásy a síly. 
 

Moderní dámské peněženky 

Mezi moderní dámské peněženky patří kolekce ze zářivé zlaté a stříbrné kůže. Peněženky jsou vyrobené z přírodní kůže a vyznačují se výrazným zlatým a stříbrným leskem. 

PENĚŽENKA COUTURE ROSSO CORALLO 

Představujeme úchvatnou zlatou dámskou peněženku inspirovanou doteky italského slunce. Peněženky ze zlaté zářivé kůže jsou velmi půvabné, ženské a plné sebevědomí. Řemeslníci ANTORINI dali vzniknout mimořádné kolekci, která je ukázkou nejnáročnějšího řemeslného zpracování. Jako podšívky každé dámské peněženky byly vybrány překrásné luxusní italské moire látky. Jasné, svěží barvy s krásnými zářivými moire efekty jsou v dokonalé harmonii s interiérem každé peněženky. 

peněženka, dámská

Peněženky na mince CUORE 

Dámskou kolekci peněženek jsme rozšířili o peněženky na mince ve tvaru srdce. Luxusní romantická novinka od ANTORINI v podobě krásného srdíčka byla vytvořená s jediným cílem: zachytit lásku a radost. Představuje slunečný den, rozkvetlou louku nebo vlnící se hladinu moře. Představuje lásku a radost ve všech formách. Srdíčko je celokožené, ručně vyrobené z kvalitní italské hovězí kůže. Táhla pro zapínání srdíčka byla vytvořena ve spolupráci s prestižním francouzským studiem. Zip je italské výroby YKK. 

peněženky na mince

Srdíčko je vhodné jako:

  • peněženka na drobné mince
  • dárek Vaší milované jako vyjádření láskyplných citů
  • dárek mamince, kamarádce nebo někomu blízkému
  • jako pouzdro na první vlásky nebo zoubky
  • malý svatební dárek pro novomanžele
  • luxusní módní doplněk do kabelky
  • pouzdro na cenné drobnosti a malou fotografii připomínající Vám blízkou osobu
  • malý dárek pro radost, který potěší každou ženu

Luxusní kolekce dámských peněženek

Elegantní dámské peněženky z aktuální kolekce nabízejí velkou rozmanitost. Najdete v ní peněženky s přírodním chlupem, pyramidkami, peněženky ze zářivých kůží i unikátní modely z pravých hadí kůží. 
 

Ruční výroba každé peněženky 

dámská peněženka

Psaníčkové peněženky

Luxusní psaníčkové peněženky s odnímatelným řetízkem jsou ideální kombinací psaníčka a peněženky. 
luxusní psaníčková peněženka

Růžová dámská peněženka Antorini Couture

růžová dámská peněženka

Růžová peněženka ANTORINI Couture je ručně vyrobená z úchvatné pravé hadí kůže. Řemeslníci ANTORINI dali vzniknout mimořádné kolekci, která je ukázkou nejnáročnějšího řemeslného zpracování. Jako podšívky každé dámské peněženky byly vybrány překrásné luxusní italské moire látky. Jasné, svěží barvy s krásnými zářivými moire efekty jsou v dokonalé harmonii s interiérem každé peněženky.

Táhla pro zapínání peněženky byla vytvořena ve spolupráci s prestižním francouzským studiem. Táhlo vnitřního zipu je se zacvakávacím mechanismem. Peněženky jsou vybaveny švýcarskými zipy.

Kolekce Couture představuje eleganci, v níž se snoubí nadčasovost a aktuální trendy. Skrývá v sobě vyváženou kombinaci krásy a síly.

Dámská peněženka obsahuje:

  • tři hlavní oddělení;
  • centrální kapsu na mince;
  • dvě vnitřní podélné kapsy (na každé straně jednu) na doklady, účty, apod.;
  • 8 přihrádek na karty a vizitky.

Materiál: pravá hadí kůže, uvnitř hovězí kůže 
Rozměry: 10,8 x 19,7 cm 
Barva: růžová

Luxusní dámské peněženky ANTORINI Couture jsou nabité nespoutaností, krásou a elegancí. Dávají okusit smysl pro styl dokonalé ženy milující módu, eleganci a luxus.

Tuto luxusní dámskou růžovou peněženku dodáváme v dárkovém balení.

Dámské peněženky

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.