Nejhledanější // Doplňky ve znamení přírodních materiálů

Výběr nejhledanějších a nejoblíbenějších doplňků od Antorini vyrobených v souladu s přírodou a z přírodních materiálů. 

Léto, dovolené a prázdniny jsou ještě daleko, přesto to podle počasí vypadá, že letos k nám letní nálada dorazí s předstihem. Nechte se unášet vůněmi rozkvetlých stromů, hřejivými paprsky slunce a krásnou modrou oblohou. Odlehčete své skříni od těžkých zimních modelů a vyrazte ven s lehkými módními doplňky, které podtrhnou Vaše letní naladění. 

most wantedMOST WANTED: Objevte nejžádanější módní doplňky pro nadcházející léto

.....

BÍLÁ KABELKA CHANTAL bílá kabelka

Luxusní bílá kabelka ANTORINI Chantal představuje ztělesnění rafinovanosti, luxusu a ryzího sebevědomí. Nechte se okouzlit dokonalými křivkami, perfektními proporcemi a čistými liniemi této překrásné kabelky. Špičkové provedení a dech beroucí kouzlo předurčují luxusní kabelku Chantal k dokonalému sladění pro denní i večerní nošení či jako společník vašeho business dne. 

Kabelka je ručně vyrobená z nejkvalitnějších italských kůží tradičními rukodělnými postupy. Boční a středové linie jsou zvýrazněné pravou hadí kůží. Ostré linie doplněné o luxusní masivní zámek podtrhují výjimečný dojem, jenž nenechá nikoho na pochybách o jeho nositelce. Masivní zlatý zámek s logem ANTORINI je uzamykatelný. 

.....


růžový šátek

Tento krásný růžový hedvábný šátek pro vás vyrábíme z nejjemnějšího italského hedvábí mimořádné kvality ve městě Como v Itálii. Okraje šátku jsou ručně šité.

Růžový šátek je jako stvořený pro ženy, ze kterých čiší energie, hravost a radost ze života. Je plný ženskosti a hravé krásy.

Šátek dodáváme dárkově balený.

Materiál: 100% hedvábí
Rozměr: 90 x 90 cm 

.....

DÁMSKÁ PENĚŽENKA  ANTORINI COUTURE 
dámská peněženka

Představujeme stříbrnou dámskou peněženku inspirovanou něžnou krásou. Peněženky ze stříbrné zářivé kůže jsou velmi půvabné, ženské a plné sebevědomí. Řemeslníci ANTORINI dali vzniknout mimořádné kolekci, která je ukázkou nejnáročnějšího řemeslného zpracování. Jako podšívky každé dámské peněženky byly vybrány překrásné luxusní italské moire látky. Jasné, svěží barvy s krásnými zářivými moire efekty jsou v dokonalé harmonii s interiérem každé peněženky.

Táhla pro zapínání peněženky byla vytvořena ve spolupráci s prestižním francouzským studiem. Táhlo vnitřního zipu je se zacvakávacím mechanismem. Peněženky jsou vybaveny švýcarskými zipy.

Kolekce Couture představuje eleganci, v níž se snoubí nadčasovost a aktuální trendy. Skrývá v sobě vyváženou kombinaci krásy a síly. 


.....

 

CESTOVNÍ POUZDRO NA PAS 
cestovní pouzdro na pas

Pod rukama zkušených řemeslníků vznikla jedinečná kolekce Essence vyrobená z překrásných zářivých kůží inspirovaná doteky italského slunce. Nechte se okouzlit září a rozmanitostí světelných tónů. Luxusní kůže na výrobu této kolekce byly exkluzivně pro ANTORINI vyrobeny v prestižní italské koželužně. Díky speciální technologii výroby mají kůže unikátní vintage vzor, díky nimž jsou tyto kůže naprosto jedinečné.

Kožené pouzdro na pas ANTORINI je tím nejlepším z dílen italských mistrů. Pouzdro je ručně vyrobeno z nejkvalitnější italské hovězí kůže. Moderní kombinace zlaté a kontrastní korálově červené kůže přináší nezaměnitelný pocit kvality, luxusu a krásy. Krása špičkové práce i špičkové kůže je umocněna dovnitř zakládanými přesahy. 

__________________________

Nepřehlédněte v kolekci ANTORINI úchvatné doplňky ze stříbra pro váš velký svatební den.

svatební doplňky

Stříbrné doplňky:

 

 

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.